Skip to content
Politică

Aberația săptămânii: cum își explică gestul primarul care s-a făcut singur cetățean de onoare

ziuanews.ro

Citiți în cele ce urmează despre aberația săptămânii. Mai precis, vedeți mai jos cum își explică gestul primarul care s-a făcut singur cetățean de onoare al localității pe care o administrează.

Leonard Dicu – primarul PSD al comunei Pietrosita din judetul Dambovita – a devenit cunoscut dupa ce si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare. In momentul ceremoniei, el a varsat si o lacrima, in prezenta mai multor politicieni de la centru. Edilul a explicat acum și felul în care a ajuns sa fie cetatean de onoare. Dicu sustine ca propunerea a fost facuta de oamenii din Consiliul Local, iar el doar a semnat-o, relatează Pro Sport.

Același Leonard Dicu a facut o comparatie cel putin bizara: „Daca CFR Cluj nu a refuzat titlul de campioana, eu de ce sa refuz diploma de cetatean de onoare?”.

Leonard Dicu sustine ca niciun alt localnic din Pietrosita nu merita distinctia mai mult decat el.

„Am o majoritate. Deci vreau sa va spun ca in aproape cinci mandate nicio hotarare de Consiliu Local nu a fost impotriva propunerii mele. Au votat 15 ani de realizari si activitate. Vreau sa va spun cu mana pe inima: si daca aveam Consiliu in inferioritate, tot votau, ca nu au ce sa imi reproseze. Cum sa refuzi o asemenea onoare? Si fotbalistii, si sportivii care primesc cred ca i-ati vazut ca lacrimeaza, vorbesc. Este un moment deosebit sa primesti o distinctie”, a comentat Dicu.

1 comentariu la “Aberația săptămânii: cum își explică gestul primarul care s-a făcut singur cetățean de onoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *