PSnews

Ultima Oră

Aberații edilitare în plină campanie de plantat borduri. Primarii PSD fac lucruri trăznite

Facebook
Facebook

Edilii PSD din toată țara par să fie în febra unei competiții  de plantat borduri și remodelat trotuare, chiar și acolo unde natura se mai încăpățânează încă să mențină exemplare falnice ale unor arborii, unii chiar seculari, așa cum e cazul celor din Corabia.

În orașul dunărean, primarul PSD Iulică Oane a decis să mutileze mai mulți copaci de pe trotuar pentru a face loc traseului liniar al bordurilor.

Imaginea șocantelor realizări ale edilului PSD a fost publicată pe pagina sa de Facebook de către o localnică din Corabia.

„Asa arata prostia, incompetenta si lipsa de respect pentru tot ce inseamna viata, a conducerii orasului Corabia! Cum nu respecta natura, nu ne respecta nici pe noi. Sa va fie rusine! ‘Oltul puternic’ condus de nulitati….”, își arată revolta Luminița Adam.

În București, un consilier general din partea PNL, Ciprian Ciucu, se declară și el șocat de noua politică pentru parcări a edilului-șef Gabriela Firea.

Aceasta a ciopârțit trotuarul de pe bulevardul Regina Elisabeta, chiar în fața Primăriei Generale, pentru a amenaja o parcare în alveolă chiar în fața intrării, relatează hotnews.ro. Aceasta, în ciuda faptului că instituția are locuri de parcare rezervate pe străzile laterale și o parcare subterană în lucru, chiar în curtea imobilului.

„Si eu care ziceam ca Bucurestiul nu are o politică pentru parcări. Are, dar pentru doamna care vine din Voluntari. Că aşa a învățat acolo…”, își varsă oful și Ciucu, tot prin intermediul rețelei de socializare.

În final, Robert Negoiță,primarul sectorului 3 și specialiștii de la ADP au renunțat la folosirea stratului clasic de mulci pentru protejarea arbuștilor ornamentali de pe trotuarele din zonă și l-au înlocuit cu un strat de material dur, semiporos, care, deși permite infiltrarea apei către rădăcina copacilor și păstrează umezeala în sol, ajunge în final să sufoce arbuștii din dezvoltarea lor normală.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi