Skip to content
Politică

Abuzurile lui Negulescu ies la iveală. Un om de afaceri spune TOTUL

Abuzurile procurorului DNA Mircea Negulescu încep să iasă la suprafață.

Omul de afaceri prahovean Nicolae Onea a dezvăluit, sâmbătă seara, la postul de televiziune România TV detalii despre neregulile controversatului procuror.

Citiți și SURSE Procurorul Mircea Negulescu se retrage din magistratură

„Pe 17 octombrie am avut o perchezitie acasă şi la firmă, anul trecut în 2013, de la Parchetul de pe lângă curtea de Apel. Avocatul m-a sfătuit să merg la Parchet să dau declaraţie de bună voie, apoi să merg la DNA să fac denunţ că am avut relaţii contractuale. Am făcut denunţ prin noiembrie. Până pe 15 ianuarie nu s-a întâmplat nimic, pe 15 m-am trezit cu poliţia şi mascaţii ca să merg la Parchetul Curţii de Apel. Am ajuns la 6 dimineaţa pe la 9 a ajuns domnul procuror Negulescu, ne-a chemat, eram mai mulţi, pe unii îi ştiam, nu pe toţi. Prima audiere a început la 9 seara, între timp Negulescu se plimba cu ţigara aprinsă pe hol, se lega de mine, că la mine o să vină moşu mai târziu, cu 29 de zile! Lucruri la mişto. L-am întrebat dacă are ceva cu mine, mi-a zis dă-te dreacu, că am! de faţă cu totţi, erau şi avocaţii

Mă cheamă la ora 21, intru, zice: lasă-l să scrie dracu ce vrea că tot 29 de zile îl aşteaptă! Nu ştiu de unde ştia de 29 de zile, procurorii dau 24 de ore!”, relata omul de afaceri.

„Am discutat cu Răzvan Alexe, mi-a spus că procurorul Negulescu i-a promis că mă va aresta şi mă va aduce acolo în aceeaşi cameră. Răzvan Alexe mi-a spus că ştie de la procuror că dacă nu-mi văd de treabă îmi va aresta şi soţia. Am stat 2 luni la arest la Poliţia Câmpina, nu m-a chemat nimeni. La insistenţa unor avocaţi, după 2 luni, m-a chemat şi pe mine, mi-a zis să dau declaraţie. Am dat, a zis că nu e bine, înapoi la dubă! Procurorul Negulescu transmitea prin oameni care mergeau la parchet, angajaţi ai firmei, să-i spună soţiei că eu am amante. Si da, i-au transmis. Nu ave alegătură, cu ancheta, asta e ancheta lui penală. Voia să-mi facă rău!”, puncta Nicolae Onea.

„E de notorietate că Negulescu e bun prieten cu Stanciu George. Calotă şi Stanciu aveau interes să-mi distrugă afacerea, au reuşit. După ce s-a aflat că am dosar, nu am mai primit nici o lucrare”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *