Skip to content
Politică

Accident cu tiroliana la un parc din Capitală. O femeie a ajuns la spital

bercenidepoveste.ro

Vineri seară, în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei a avut loc un accident, o femeie căzând cu tiroliana. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic „Bagdasar Arseni”.

Accidentul a fost mediatizat în mediul online, pe pagina oficială de Facebook a filialei USR Sector 4, aceștia explicând pe larg cele petrecute acolo.

Accident astă seară la tiroliana din Parcul Lumea Copiilor:
o adolescentă, clienta instalației, consideră că nu a fost asistată corespunzător la sosirea pe platoul inferior de către angajatul ce opera tiroliana.
În loc să o ajute, acesta ar fi tras de sfoară și fata a căzut, lovindu-se la picior. Cînd a anunțat că vrea să sune la 112, operatorul tirolienei a îndemnat-o să nu sune, să se ducă acasă și să pună gheață. 
Când a văzut că fata era hotărâtă să apeleze numărul pentru urgențe, și-a luat toate echipamentele, a spus că se duce la turnul din deal si se întoarce să sune el la 112. I-a dat banii înapoi (20 lei) și a plecat – doar că nu s-a mai întors deloc!
De ce oare a fugit angajatul?
Oare sunt în regulă toate actele, avizele, garanțiile, certificatele legale în cazul instalațiilor tirolienei? Ce punct de vedere or avea ITM, C.N.C.I.R., conducerea Primăriei Sector 4 etc?
Ne vom interesa în detaliu privind posibile nereguli.„, a fost publicat de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *