Skip to content
Politică

Accident de tramvai la Timișoara. 15 persoane au ajuns la spital

Peste 15 persoane au fost rănite într-un accident de circulație la Timișoara, după ce un tramvai s-a ciocnit violent de un autocamion în fața Spitalului de Copii Louis Țurcanu din oraș, informează realitatea.net.

Bogdan Mutu, purtătorul de cuvând al ISU Timiş a afirmat pentru Realitatea TV că accidentul a avut loc din cauza şoferului betonierei care nu s-a asigurat în timp ce dădea cu spatele. Conform acestuia, 15 persoane sunt rănite, acestea fiind duse la spital cu 7 ambulanţe.

Mai multe ambulanţe au intervenit pentru a prelua răniţii că să-i transporte la spital pentru îngrijiri şiinvestigaţii.

E vorba de conducătorul unei autocisterne care a efectuat manevră de întoarcere în faţă spitalului Louis Ţurcanufără să se asigure, intrând în coliziune cu tramvaiul 1, care circulă dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii. În urmă accidentului mai mulţi pasageri din tramvai au acuzat răni, fapt pentru care au fosttransportaţi la spital pentru îngrijiri medicale„, a declarat pentru Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Majoritatea persoanelor au răni uşoare, după ce s-au prăbuşit de pe scaune ori au căzut din picioare în momentul accidentului. Niciun copil nu se regăseşte inte victime, însă printre răniţi se află şi vatmanul tramvaiului.

Tramvaiul a fost destul de avariat în urmă impactului. În momentul de faţă circulaţia este încă blocată, fiind posibil să fie reluată într-o oră. Garnitură va fi remorcată şi retrasă în depou„, au declarat reprezentanţii RATT.

Şoferul autocisternei care a provocat accidentul are 40 de ani şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Atât conducătorul auto, cât şi vatmanul au fost testaţi de poliţişti, iar aparatul etilotest a arătat că niciunul nu băuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *