Accident GRAV în Grecia produs de un român. 40 de mașini implicate

Patru persoane au fost ucise şi cel puţin 20 rănite, duminică dimineaţă, în Grecia, într-un accident provocat de un şofer de tir român care a fost reţinut de poliţie, relatează Kathimerini în ediţia electronică, citat de Mediafax. 

Potrivit agenţiei de stat Athens-Macedonia News Agency, tirul, care venea dinspre oraşul Veria şi se deplasa cu viteză, a lovit aproximativ 30 de vehicule pe autostrada Egnatia, în nordul Greciei. Cel puţin unul dintre vehicule a luat foc în urma impactului, produs în jurul orei 10.30.

Şoferul tirului ar fi fugit de la locul accidentului, dar a fost ulterior arestat de poliţie, care l-a găsit ascuns pe un câmp din apropiere. Acesta a fost identificat drept un cetăţean român şi este reţinut pentru interogatoriu.

Patru persoane au murit în urma accidentului şi cel puţin 20 au fost rănite, primind îngrijiri la diferite spitale din apropiere.

Zona accidentului a fost securizată întrucât echipele de intervenţie continuau eforturile de a elibera persoanele blocate în maşini şi pentru a permite anchetatorilor să strângă dovezi privind circumstanţele producerii accidentului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL