Accident grav în Suceava! Mocănița Huțulca Moldovița , răsturnată după impactul cu o mașină

Sursa foto: Facebook

Un accident grav a avut loc, duminică dimineață, în Suceava. Mocănița Huțulca Moldovița a fost răsturnată de pe șine după impactul cu o mașină.

În această dimineață, in jurul orei 10:30, pe raza localității Moldovița, jud. Suceava, un tren turistic tip ,,Mocaniță” condus de mecanicul de locomotivă de 53 ani, a acroșat un autoturism care iesea dintr-o curte, condus de către un bărbat de 43 ani.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. În mocaniță erau aproximativ 20 de turisti, care nu au suferit leziuni.

Atât mecanicul de locomotivă cât și conducătorul autoturismului au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din primele verificări, vinovat de producerea incidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere, acesta fiind sancționat contravențional și dispunându-se suspendarea dreptului de a conduce.

La acest moment pe drumul județean adiacent se circula alternativ, pe o singura banda, la fata locului fiind polițiștii SPR 14 Vama si Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc care fluidizeaza circulația urmând ca, in scurt timp,  locomotiva sa fie repusa pe sine.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: