Skip to content
Politică

Accident GRAV pe Calea Floreasca. Implicate, o ambulanță și 6 mașini

romaniaregional.ro

Accident rutier grav în Capitală, joi dimineață. Implicate în evenimentul nefericit au fost o ambulanță, un taxi și cinci mașini.

Traficul în zona Calea Floreasca este blocat. Autoritățile au intervenit de urgență.

Pacienta şi cei doi membri ai echipajului de pe ambulanţă nu au fost răniţi grav, toţi fiind în investigaţii la Spitalul Floreasca, a declarat  managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, conform news.ro.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens, producând un accident în care au fost implicate ambulanţa, un alt taxi şi alte două maşini.

În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca. Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, a mai spus Alis Grasu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *