Skip to content
Politică

Accident grav pe Lacul Snagov: mai multe persoane rănite în urma unui accident între două bărci

Accident foarte grav pe lacul Snagov. Doua ambarcatiuni s-au cicnit, iar in urma impactului extrem de violent, 5 persoane au fost ranite, iar o a 6-a este persoana e data disparuta, informează Pro TV.

Victimele accidentului au fost transportate la Sptalele Elias şi Floreasca, din Capitală. Ambarcaţiunile implicate în accident sunt o barcă particulară şi una aparţinând unui restaurant de pe malul lacului.

Din primele informaţii, vinovat pentru producerea teribilului accident pare să fie proprietarul bărcii particulare, care ar fi navigat pe lac cu viteză excesivă, în condiţii de întuneric. Acesta ar fi lovit ambarcaţiunea restaurantului. Dealtfel, bărbatul a refuzat să facă testele de alcoolemie, arată România TV.

În ambarcaţiunea ce aparţinea restaurantului se aflau cinci persoane, iar în cea particulară, patru persoane. Se crede că în ambarcaţiunea restaurantului ar mai fi fost o persoană, care nu este de găsit şi se presupune că aceasta ar fi căzut în apă şi ar fi murit, potrivit România TV.

Ranitii au fost transportati de urgenta la spitale din Capitala – 2 dintre victime au ajuns la spitalul Elias, iar alte 2 la Foreasca. Una dintre victime este in coma, relatează Pro TV.

Pompierii veniti la fata locului au gasit o epava la aproximativ 200 de metri de mal la 6 metri adancime. Cercetarile sunt in plina desfasurare duminica dimineata. Incidentul s-a petrecut la putin timp dupa miezul noptii.

Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, a declarat la Digi24 că este vorba de cinci persoane, dar una dintre acestea nu a necesitat spitalizare. Două persoane au fost transportate la Spitalul Elias, iar celelalte două la Spitalul Floreasca. Una dintre victime este în stare gravă.

Sursa foto: transilvania-tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *