Skip to content
Politică

Accident grav: Un polițist de la Brigada Rutieră a fost lovit de o mașină

Accident grav: Un politist de la Brigada Rutiera a fost lovit, luni seară, de o masina.

Este vorba de un politist de la brigada rutiera. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a acorda polițistului primul ajutor. Victima este in stare stabila. Nu se cunosc circumstantele exacte ale producerii accidentului. Politistul a fost lovit de o masina în timp ce dirija traficul într-o intersecție aglomerată. Politistul a ajuns la spitalul Bagdasar. Leziunile sunt unele destul de grave, dar victima este conștientă. Șoferul mașinii respective nu ar fi avut farurile aprinse, potrivit unor surse.

Petrica Tudor, soferul care a lovit politistul, a oferit, a postul Antena 3, în legatura telefonică directă, mai multe detalii cu privire la acest accident: „Eu venind pe sensul de mers catre piata Unirii, era un radar pus aproape de Mihai Bravu. Politistul a sarit de pe prima banda, pe a doua banza. Politistul mi-a sarit instantaneu in fata masinii. Nu l-am vazut. In jur de 40-45 la ora aveam. Politistii masoara la fata locului, acum. Era constient, mi-au zis baietii care l-au luat cu salvarea. Spuneau ca e lovit putin la tampla. SUnt speriat. Toate îmi tremură.”

Potrivit relatării soferului, la momentul acroșării, politistul ar fi incercat sa oprească o altă mașină care circula cu viteză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *