Skip to content
Societate

Accident înfiorător în Ialomiţa: 10 morţi şi 7 răniţi. Mesajul ministrului Sănătății

Ancheta în cazul teribilului accident din Ialomiţa este în plină desfăşurare. Este foarte dificil ca polițiștii să stabiliească cu exactitate ce s-a întâmplat, pentru că niciunul dintre șoferi nu a supraviețuit. În total 10 oameni au murit și șapte au fost răniți după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin un microbuz care ducea angajații unui supermarket la serviciu. Peste 40 de salvatori au intervenit la locul nenorocirii.

Toţi cei 17 oameni locuiau în Ialomiţa. Erau navetişti, care trudeau pentru familiile lor. Oameni tineri, cu vârste între 19 şi 50 de ani, şi părinţi.

„Patru dintre cei şapte răniţi au fost transportaţi la spitalele din București, două persoane la Bagdasar şi două la Floreasca, între timp, dintre cei trei răniţi transportaţi la Slobozia, doi vor fi transportaţi la București, la spitalul Bagdasar, pentru că prezintă fractură de coloană. Starea pacienţilor de la Floreasca este critică, o pacientă de 39 de ani a intrat direct în sala de operaţie”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători.

Planul roșu a fost dezactivat după aproape trei ore de la declanșare, a anunțat Raed Arafat la Digi24. Bilanțul actualizat este de 10 morți și 7 răniți. Nouă persoane au decedat pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *