Skip to content
Politică

Accident între un tren și un camion. Mecanicul și un pasager, grav răniți

cotidianul.ro
" "

Între trenul Regio 4542, Târgu Mureş – Deda și un camion, a avut loc un grav accident sâmbătă dimineață, la o trecere la nivel cu calea ferată de la intrarea în Reghin.

Mai precis, tragicul eveniment a avut loc la ora 7:30, în urma căruia a fost solicitat serviciul de urgență 112, potrivit agerpres.ro

" "
" "

Astăzi în jurul orei 7:30, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrare în staţia Reghin, trenul Regio 4542, Târgu Mureş – Deda, a intrat în coliziune cu un camion al cărui şofer s-a angajat în traversare fără să se asigure la o trecere la nivel semnalizată cu indicatorul „crucea SF Andrei„, precizează CFR Călători.

De asemenea, se pare că mecanicul de locomotivă şi un pasager au primit îngrijiri medicale. Ceilalţi pasageri nu au fost răniți şi au continuat călătoria cu mijloace auto.

Incidente cu mijloace auto ai căror şoferi nu respectă regulile, nu sunt puţine! Trag un semnal de alarmă şi fac apel către toţi conducătorii auto sa respecte avertizările/regulile de traversare la trecerile la nivel cu calea ferată şi să acorde importanţă şi atenţia cuvenita acestora. (…) De respectarea regulilor de circulaţie depind vieţi. Vieţile oamenilor, ale celor care călătoresc în aceeaşi maşină cu ei şi, nu în ultimul rând, vieţile celor care se afla în tren„, a declarat Iosif Szentes, directorul general al CFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *