Accident pe podul de la Brăila, chiar în ziua inaugurării

pod braila
Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Chiar în ziua inaugurării și deschiderii podului pentru circulație, construit peste Dunăre la Brăila, s-a produs și un prim accident, o tamponare.

A fost vorba despre un șofer care s-a oprit să facă fotografii și mașina sa a fost lovită din spate de o alta, anunţă Rador.

Joi a fost inaugurat unul dintre cele mai mari proiecte finanţate prin politica de coeziune, podul de la Brăila din România. Podul va lega porturile de la Marea Neagră şi Delta Dunării de restul ţării şi de reţeaua transeuropeană de transport, mai amplă. Contribuţia UE la acest proiect se ridică la 363 de milioane de euro din fondurile politicii de coeziune.

Podul, lung de 2 km și situat la 38 de metri deasupra apei, este cel mai mare din România și cel mai mare de peste Dunăre, ocupând, locul trei în topul celor mai mari poduri suspendate din Uniunea Europeană. Inaugurarea podului reprezintă un eveniment important pentru România. Acesta aduce o serie de beneficii țării. Iată care ar fi așadar principalele beneficii.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: