Skip to content
Politică

Update Accident rutier grav pe autostrada A2

Update

La momentul transmiterii acestei știri ( 14.48), din cauza accidentului rutier produs pe autostrada A2 s-a format coloană de mașini ce se întinde pe aproximativ 3 km.

FOTO:

IMAG0027

IMAG0024

În aceste momente (13.45), autostrada A2 este blocată între Lehliu Gară și Fundulea, la kilometrul 53, formându-se coloane de mașini pe mai mulți km din cauza unui accident rutier: o autocisternă care circula dinspre Bucureşti către Constanţa a acroşat o autobasculantă care staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, după care a pătruns pe sensul opus, s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (13:45), din cauza accidentului rutier produs pe autostrada A2, la kilometrul 53, înainte de a se intra pe ruta de deviere DN3 Lehliu-Gară – Fundulea, traficul rutier fiind intens, s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri. Le recomandăm conducătorilor auto care încheie aceste coloane să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru a evita coloanele de autovehicule de pe A2, de la intrarea în Lehliu-Gară, dar şi aglomeraţia de pe DN3, poate fi folosită ruta DN21 Drajna – Slobozia, DN2A Slobozia – Urziceni, DN2 Urziceni – Bucureşti.

Amintim că traficul rutier de pe autostrada A2 este deviat de pe ambele căi (atât dinspre Constanţa cât şi dinspre Bucureşti) pe DN3, între Lehliu-Gară şi Fundulea (între kilometrii 64 şi 35), din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 53. O autocisternă care circula dinspre Bucureşti către Constanţa a acroşat o autobasculantă care staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, după care a pătruns pe sensul opus, s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism. Nu au fost victime, însă circulaţia a fost deviată din motive de siguranţă, cisterna fiind încărcată cu substanţe chimice (aditivi)”, potrivit INFOTRAFIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *