Skip to content
Societate

Accident teribil în Harghita. Un bărbat a murit după ce trenul Braşov – Budapesta a lovit tractorul în care se afla. Circulaţia feroviară, blocată  

news.ro

Un bărbat a murit, miercuri, după ce tractorul pe care îl conducea a fost lovit de trenul IR Braşov-Budapesta, la o trecere peste calea ferată din Sândominic, judeţul Harghita. În urma accidentului, circulaţia feroviară este blocată pe Magistrala 400, iar traficu rutier pe DN 12 se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Accidentul feroviar a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Sândominic, judeţul Harghita.

Potrivit ISU Harghita, trenul de persoane IR 366 Braşov-Budapesta a lovit un tractor cu remorcă, o persoană fiind încarcerată în tractor. Acolo s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de intervenţie, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi un echipaj SAJ Mădăraş, scrie news.ro.

Echipajele au constatat că persoana din tractor – un bărbat de aproximativ 55 de ani – a murit.

Trenul de persoane IR 366 Braşov- Budapesta se deplasa pe direcţia Miercurea Ciuc – Gheorgheni, în garnitură nefiind persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Circulaţia feroviară este blocată pe Magistrala 400, iar circulaţia rutieră pe DN 12 se desfăşoară pe un singur sens, alternativ. Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia ar urma să revină la normal în jurul orei 11.00.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *