Skip to content
Societate

Accident teribil în Vaslui: O maşină cu cinci bărbaţi a ajuns într-un râu

facebook ISU

Cinci bărbaţi au fost răniţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul cu care circulau a căzut într-un râu, în localitatea Oprişiţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean, scrie agerpres.ro.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism căzut în râul Racova, trei dintre cele cinci persoane fiind încarcerate. Două dintre cele trei persoane încarcerate au fost în pericol de înec. Celelalte două persoane au fost evacuate de localnici şi alţi participanţi la trafic. Concomitent cu desfăşurarea operaţiunilor pentru descarcerare, victimele au fost evaluate medical şi au primit primul ajutor. Echipajul ambulanţei de terapie intensivă mobilă a preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 23 ani, pe care l-a transportat intubat şi în stare de inconştienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Ambulanţa SMURD tip B2 a transportat la UPU Vaslui un bărbat în vârstă de 22 ani, politraumatizat, dar în stare de conştientă. Celelalte trei victime au fost transportate la UPU Vaslui cu ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *