Skip to content
Politică

ACL, apel la studenții din Regie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a făcut un apel la studenții din Regie, amintindu-le acestora că pot vota la orice secție din București.

De asemenea, aceasta a cerut prelungirea programului de vot din diaspora, afirmând că ministrul de Externe favorizează contracandidatul ACL.

„E de datoria noastra dar nu va ajuta cu nimic sa cerem demisia domnului Melescanu care ajuta unul dintre candidati. Daca acest program de vot nu va fi prelungit si cei de la guvernare impreuna cu BEC nu vor gasi o cale legala ca fiecare cetatean sa voteze, statul roman va avea o mare problema. Suntem singurii din lume care impiedicam exercitarea dreptului de vot.

Fac un apel catre centrele universitare si catre studentii pe care unii incercau sa-i trimita acasa. Stau si fac cozi de sute de oameni la anumite sectii de vot unde au dansii viza de flotant, vreau sa le transmit apelul meu de a merge la orice alta sectie de vot din Bucuresti. Nu se voteaza pe baza vizei de flotanti. Daca studentii din Regie au domiciliul oriunde altundeva, pot vota la orice sectie de votare din Bucuresti. Fac acest apel pentru ca sunt cozi la sectiile de votare din Regie.

 Vreau sa va spun ca am inteles care e motivul pentru care se blocheaza votul din diaspora. Avem o prima dovada pentru ca sectia de vot din Noua Zeelanda s-a inchis. 309 voturi sunt voturi care sunt in dreptul candidatului nostru, restul de 21 in dreptul contracandidatului”, a afirmat Gorghiu.

1 comentariu la “ACL, apel la studenții din Regie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *