Skip to content
Politică

ACL face plângere penală pentru fraudă la vot

Alianța Creștin Liberală Olt a formulat astăzi o plângere penală prin care sesizează aspecte cu privire la desfăşurarea procesului electoral în localitatea Scornicești, judeţul Olt, respectiv la secția nr. 110, în care un număr de 5 persoane au votat și au fost înscrise pe listele electorale suplimentare și au votat, de asemenea, și pe listele electorale permanente de la secțiile ce aparțin de domiciliul acestora – Calapod Cătălin Dănuț, Cercel Adrian, Ciocanea Gheorghe, Stoiculescu Ilie, Nae Victor.

În aceste condiţii, ACL OLT solicită Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina ca, în baza art. 387, alin.1, lit.b Cod Penal să ia toate măsurile ce se impun în vederea tragerii la răspundere penală pentru săvârşirea faptelor, aşa cum sunt descrise la art. 387, alin.1, lit.b, conform căruia “(1) Fapta persoanei… care votează de două sau mai multe ori…. Se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă și interzicerea unor drepturi” .

Au fost depuse alăturat plângerii penale și copii ale listelor electorale suplimentare din secția nr. 110, Scornicești, jud.Olt.

1 comentariu la “ACL face plângere penală pentru fraudă la vot

  1. Tema preferata- altele nu mai sunt : frauda la vot (cam 1,5 milioane, cum a zis macoveica).
    Cum ramane cu sarea si posta, daca Ponta ajunge presedinte? Cui le da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *