Skip to content
Politică

ACL îl pune la zid pe Ponta: „Folosește iconițe cu Arsenie Boca în campanie!”/ FOTO

Alianța Creștin Liberală acuză alianța PSD-UNPR-PC și pe candidatul acesteia, Victor Ponta, că folosește în campania electorală iconițe cu părintele Aresenie Boca pe care sunt lipte îndemnuri de vot pentru Victor Ponta.

ACL îi cere lui Ponta, dar și Bisericii Ortodoxe Române, să se delimiteze de astfel de acțiuni.

„După atacurile mârșave lansate de Victor Ponta prin diverşi interpuşi la adresa familiilor fără copii, după ce aproape în fiecare zi asistăm la declarații mincinoase și calomniatoare făcute împotriva lui Klaus Iohannis, am fi crezut că mai jos de atât nu se poate ajunge într-o campanie electorală.

Totuşi, Victor Ponta și PSD ne demonstrează că pot mereu să mai coboare încă o treaptă în gradul de mizerie în care înțeleg să ducă această campanie, prin distribuirea de iconiţe cu Părintele Arsenie Boca pe care sunt lipite, pe spate, îndemnuri de vot pentru Victor Ponta.

Considerăm că este sub orice critică folosirea în campania electorală a imaginii și numelui Părintelui Arsenie Boca, față de care românii manifestă deosebit respect și evlavie. Ca bun creştin cum se declară că este, Victor Ponta ar trebui să știe că politica nu ar trebui amestecată cu religia!

Victor Ponta s-a folosit în această campanie electorală de toate mijloacele nelegale și imorale pentru a se asigura că va câştiga alegerile prezidenţiale. Ne amintim de participările sale la toate evenimentele religioase, cu unicul scop de a atrage votul oamenilor. Există totuși o limită, pe care Victor Ponta şi PSD au depăşit-o în momentul în care au girat să apară un îndemn la vot pe iconițe.

Un simbol creştin nu poate fi inscripţionat cu sigla PSD și cu numele lui Victor Ponta! Îi solicităm premierului să îşi ceară public scuze şi să dispună retragerea tuturor iconiţelor folosite drept materiale de campanie.

Facem un apel şi la Biserica Ortodoxă Română să ia atitudine față de astfel de practici și să respingă ferm orice încercare de folosire a religiei în scopuri politice.

Îi cerem lui Victor Ponta să nu mai politizeze orice acţiune și, dacă tot nu este capabil să aducă mai multă moralitate în politică, să nu întineze religia şi credința oamenilor cu gesturile sale imorale”, se arată în comunicatul de presă remis redacției PSnews.ro

photo_1

4 comentarii la “ACL îl pune la zid pe Ponta: „Folosește iconițe cu Arsenie Boca în campanie!”/ FOTO

  1. nu mai stiti cu ce sa ademeniti oamenii! asa campanie murdara sa faceti?? mai bine va rugati la Dumnezeu sa nuajungeti pe la puscarie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *