ACL, lovitură dură chiar în fieful lui Teodor Atanasiu

Alianța Creștin Liberală primește o lovitură dură chiar în ziua în care începe campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Alți trei primari ACL beneficiază de Ordonanța 55 și pleacă la PSD. Trei primari din Alba, dintre care doi de la PNL şi unul de la PDL, au hotărât să treacă în tabăra adversă  în plină campanie electorală.

Primarul oraşului Cîmpeni, Călin Andreş, împreună cu primarul comunei Arieşeni, Vasile Marin Jurj şi primarul comunei Râmeţ s-au alăturat social-democraţilor.

Călin Andreş a declarat că acţiunile lui au avut ca scop binele oraşului, nicidecum crearea unui război politic.

„Nu sunt, să zic aşa un oportunist şi un şantajist cum au spus unii despre mine. Ceea ce fac, fac pentru binele oraşului, pentru cetăţenii din oraşul Câmpeni şi nu în ultimul rând pentru cei din zona Munţilor Apuseni. Sper ca noua echipă pe care am format-o la nivelul oraşului Cîmpeni, să mă susţină şi să ne susţinem reciproc la alegerile care vor fi în luna următoare. Nu sunt omul căruia îi plac războaiele politice, n-am plecat din PNL printr-un război deschis cu colegii mei, am plecat amiabil. Le-am spus ceea ce am de gând să fac şi sper că nu vor intra cu articole în presă prin care să lovească în mine sau în colegii mei de partid. Cel puţin eu nu aşa am făcut, deşi sunt primar de 11 ani”, a declarat Călin Andreș.

Deşi Cornel Filipescu (fost senator PSD, plecat de la PDL) împreună cu Radu Călin (consilier local din Aiud, plecat de la PPDD) s-au alăturat taberei pesediştilor, PSD rămâne cu un număr mic de 13 primari, în comparaţie cu cel deţinut de partidele din ACL – 64 primari, potrivit Adevărul.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: