Skip to content
Politică

ACL, o nouă propunere pentru Ponta. Când ar putea avea loc dezbaterea între cei doi candidați

Tema dezbaterii între cei doi candidați la președinția României a acaparat întreaga scenă politică încă din duminica primului tur al alegerilor.

Dacă Victor Ponta a propus patru dezbateri, la patru televiziuni de știri, ACL a transmis astăzi, prin vocea vicepreședintelui PNL Teodor Atanasiu, o nouă propunere de dezbatere, pentru ziua de joi, la Parlament, la o oră de maximă audiență.

„Klaus Iohannis dorește o dezbatere, Ponta se ascunde sub fustele lui Ghiță sau Voiculescu.  O să-i facem încă o invitație, la Parlamentul României, unde Tvr să poată să transmită, să lase valurile fustelor și, dacă e bărbat, să vină.

Joi e ziua cea mai potrivită, la oră de maximă audiență, ora 20.00”, a declarat liderul PNL.

Referitor la faptul că joi, la aceeași oră, este programată o dezbatere la antena3, Teodor Atanasiu a declarat că „era autoprogramată o dezbatere, nu programată”.

„Era autoprogramată o dezbatere, nu programată în aceeași zi.
Antena 3 va trebui să-l lase liber, nu va mai putea sa se ascundă sub fustele lui Voiculescu. Antena 3 poate, ca toate celelalte televizuni, sa transmită dezbaterea.”, a mai afirmat Atanasiu.

3 comentarii la “ACL, o nouă propunere pentru Ponta. Când ar putea avea loc dezbaterea între cei doi candidați

  1. Pachetul–IOHANNIS–invelit in staniol nemtesc–face progrese vizibile . E viu–zambeste–gesticuleaza–tehnica de comunicare , s-a imbunatatit ( ce actor o fi in spatele lui ) .De la GHINION–a trecut la–FRAIER—poate ne raspunde ce inseamna–MARIONETA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *