Skip to content
Politică

ACL, plângere penală pe numele unui baron PSD

În lipsa dezbaterii electorale atât dorită între Victor Ponta și Klaus Iohannis, staff-urile de campanie ale celor doi candidați la președinție duc lupta de gherilă pe acest final de campanie. Reprezentanții ACL au profitat de înregistrările în care Mircea Govor, șeful PSD din Satu Mare, apare amenințându-și colaboratorii din județ în încercarea unei mobilizări cât mai eficiente a simpatizanților social-democrați, și îl incriminează din nou pe Victor Ponta.

Prin vocea prim-vicepreședintelui ACL, Andreea Paul, colegii lui Klaus Iohannis au anunțat că au depus o plângere penală împotriva lui Mircea Govor și cer lui Ponta, prin prima funcției acestuia de președinte al PSD, demiterea sătmăreanului din partid.

“Astăzi (marți – n.r.) ACL a depus plângere penală împotriva lui Mircea Govor, șeful PSD Satu Mare, și cere candidatului Victor Ponta demiterea sa, altfel Ponta girează acțiunile mafiote și rămâne capul mafiei PSD locale. În forma aceasta, Ponta și echipa sa ne-au dat semnalul clar că pierd alegerile, tună, fulgeră și strigă a pagubă. Abuzul grav de serviciu, șantajul, instigarea, lista foarte lungă de infracțiuni electorale săvârșită de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este un caz exemplar despre ceea ce face PSD la nivel local, nu de ieri de azi, de ani de zile. În orice țară europeană o asemenea înregistrare cum o avem pe cea a lui Mircea Govor ar fi echivalat cu întreruperea irevocabilă a carierei politice”, a susținut Andreea Paul.

În plus, oficialul ACL a solicitat iar Patriarhiei Române să-și exprime punctul de vedere vizavi de înregistrările video în care mai mulți preoți au apărut implicându-se în campania electorală a lui Victor Ponta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *