FOTO/ ACL protestează la Congresul PSD

Așa cum PSnews.ro a relatat în articolul EXCLUSIV Liderul PSD Alba nu exclude un protest al ACL la reuniunea de validare a lui Ponta, membrii PDL și PNL organizează un protest chiar în locul în care urmează să aibă loc Congresul PSD.

Peste 150 de membri şi simpatizanţi ai Alianţei Creştin-Liberale (ACL) au participat vineri în centrul municipiului Alba Iulia la o acţiune de protest faţă de preşedintele social-democrat, prim-ministrul Victor Ponta, care va fi prezent în cursul zilei în judeţ la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD). 


Îmbrăcaţi cu tricouri albe inscripţionate cu mesaje gen „Ponta eşti mândru de Alba? Zero lei pentru Ziua Naţională a României”, „Ponta fură alegerile” şi „Alba este ţara moţilor, nu a hoţilor”, participanţii, dotaţi cu pancarte cu lozinci împotriva premierului, s-au plimbat, în grup, de mai multe ori prin zona centrală a oraşului, unde se află şi sediul organizaţiei judeţene Alba a PSD. Unii dintre protestatari purtau bărci pneumatice, din care una umplută cu cutii de popcorn. 


Printre cei care s-au alăturat parţial „plimbării” s-a aflat şi senatorul democrat-liberal Alexandru Pereş, cel mai longeviv parlamentar de Alba. 


Protestatarii au fost informaţi de către jandarmi că nu deţin autorizaţie pentru un marş de protest şi că riscă să fie sancţionaţi dacă vor perturba liniştea publică sau vor bloca traficul. De asemenea, jandarmii le-au menţionat acestora că vor fi filmaţi sau fotografiaţi. 


Ei le-au adus la cunoştinţă celor adunaţi că persoana care a solicitat autorizaţie în locul şi la data respectivă pentru desfăşurarea unei adunări publice, respectiv un primar de comună, a transmis Jandarmeriei că renunţă la acest demers. 
Protestul s-a derulat fără incidente, jandarmii identificând la final o persoană care şi-a asumat responsabilitatea organizării acestei acţiuni, informează Agerpres.

as

asss

ass

 

Sursa foto: ziarulunirea

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: