Skip to content
Politică

ACL se întărește. Un deputat PSD se înscrie în PDL

După ce conservatorul Ovidiu Raețchi s-a înscris astăzi în PNL, încă un deputat de la putere a decis să se alăture opoziției.

Citește și: PNL ”achiziționează” un parlamentar

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a anunțat în plenul Camerei că deputatul Ion Șcheau a demisionat din PSD.

Deputatul activa în organizația PSD Arad, unde la nivelul acestui județ social- democrații au suferit înfrângeri pe bandă rulantă în fața democrat-liberalului Gheorghe Falcă, primar al Municipiului Arad.

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad, Dorel Căprar, a declarat pentru livearad.ro că trecerea lui Şcheau la PDL nu este o pierdere pentru partid, având în vedere faptul că proaspătul pedelist nu a activat deloc în filiala arădeană.

„Nici nu ştiu dacă Şcheau a fost vreodată membru în PSD, fiindcă noi la Arad nu am primit nicio adeziune în acest sens. De fapt, nici nu l-am văzut pe domnul Şcheau în vreo campanie electorală a PSD. Iar dacă un an de zile nu i-am simţit prezenţa, nu cred că o să-i simţim nici lipsa”, a explicat șeful PSD Arad, Dorel Căprar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *