Skip to content
Societate

Acţiune de amploare a poliţiei în Dâmboviţa privind poluarea. La acţiune participă şi ministrul Mediului

Facebook/ Garda de mediu

Poliţiştii şi comisarii Gărzii de Mediu fac, marţi, mai multe controale în localitatea Conteşti la agenţi economici din domeniul colectării de deşeuri feroase şi neferoase. La acţiune participă peste 140 de poliţişti, 120 de jandarmi şi 14 echipe de control, dar şi ministrul Mediului, Mircea Fechet.

La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară o acţiune, pe raza localităţii Conteşti, sat Balteni, împreună cu comisari de la Gărda Naţională Mediu, pentru verificarea respectării legislaţiei privind colectarea deşeurilor feroase/neferoase si pentru prevenirea poluării mediului prin incendierea necontrolată a resturilor provenite din dezmembrări auto”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că în cadrul acţiunii sunt controlaţi 10 agenţi economici şi, totodată, sunt efectuate doua percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt.

La activităţi sunt angrenaţi 140 de poliţişti, din care 40 de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, 120 de jandarmi, 14 echipe de control formate din comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu.

De asemenea, ministrul Mediului, Mircea Fehet este prezent la acţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *