Skip to content
Politică

Acțiune de donare de sânge la Iași. Printre participanți, înalți funcționari, angajați ai ISU și jurnaliști

Primarul interimar al Iașiului, Mihai Chirica, s-a prezentat, vineri dimineața, la Centrul Regional de Transfuzii Iași, pentru a dona sânge, ca un gest de sprijin pentru victimele de la Clubul Colectiv din București.

Viceprimarul cu atribuții de primar interimar al Iașiului, Mihai Chirica, și vicepreședintele Consiliul Județean Iași, Alin Aivănoaiei, au răspuns unei campanii inițiate pe o rețea de socializare pentru a dona sânge victimelor din tragedia care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în București, cei doi au ajuns la Centrul de Transfuzii Iași la ora 07.00.

De ce am donat sânge? Am donat în semn de solidaritate față de persoanele care au nevoie de sprijinul altor oameni. Aș vrea să nu fie doar un gest sporadic, meteoric, ci să îl pot repeta pentru că spitalele din Iași au permanentă nevoie de sânge„, a declarat Mihai Chirica, citat de agerpres.ro.

Tot vineri dimineață a donat sânge și medicul Tudor Ciuhodaru.

Aproximativ 100 de persoane, printre care mai mulți jurnaliști și angajați ISU, au răspuns campaniei inițiate în mediul online de Maria Păduraru, prezentatoare de știri la o televiziune locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *