Acţiune pentru combaterea pescuitului ilegal, în judeţele Tulcea şi Constanţa

Sursa foto: Pixabay

Poliţiştii au făcut controale, în perioada 8 – 11 octombrie, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării – judeţele Tulcea şi Constanţa, pentru combaterea pescuitului ilegal. S-au constatat trei infracţiuni şi peste 320 de kilograme de peşte au fost confiscate.

”În perioada 8 – 11 octombrie 2024, poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică – Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, împreună cu cei ai Serviciului de Poliţie Delta Dunării şi în colaborare cu inspectori piscicoli din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, au organizat acţiuni de control pe linia verificării legalităţii activităţilor de pescuit comercial, deţinere, transport şi comercializare a peştelui, produselor şi subproduselor din peşte în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării – judeţele Tulcea şi Constanţa. Astfel, în cadrul activităţilor au fost ridicate, în vederea confiscării, 130 de unelte de pescuit, 325 de kilograme de peşte, din diferite specii, un autovehicul, o ambarcaţiune şi un motor de ambarcaţiune”, a transmis, duminică, Poliţia Română.

Instituţia precizează că au fost efectuate 7 controale privind respectarea regimului pescuitului în Delta Dunării, Complexul lagunar Razim-Sinoe, precum şi în judeţele Tulcea şi Constanţa.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: