Skip to content
Politică

Acțiuni de protest împotriva modului de desfășurare a alegerilor din diaspora, la Târgu Mureș

Comisia de Avizare a Adunărilor Publice de la nivelul municipiului Târgu Mureș a dat aviz favorabil pentru trei acțiuni de protest care se vor desfășura săptămâna viitoare, în centrul orașului, împotriva modului de desfășurare a primului tur al alegerilor prezidențiale din diaspora, a declarat vineri, pentru agerpres, Valentin Bretfelean, șeful Poliției Locale.

Comisia de Avizare a Adunărilor Publice de la nivelul municipiului Târgu Mureș a avizat o manifestare publică ce va avea loc în zilele de miercuri, joi și vineri, săptămâna viitoare, între orele 17,00 și 21,00, la Ceasul cu Flori. Scopul declarat al manifestației este un protest cu privire la modul în care au fost organizate alegerile prezidențiale din turul I în diaspora‘, a spus Bretfelean.

Potrivit șefului Poliției Locale din Târgu Mureș, conform solicitării scrise depuse de organizatori, se preconizează participarea a 250-300 de persoane la fiecare dintre cele trei acțiuni de protest.

3 comentarii la “Acțiuni de protest împotriva modului de desfășurare a alegerilor din diaspora, la Târgu Mureș

  1. La Targu Mures nu este primar un pedelist ,fost taranist-tradator din perioada CDR-ului? Observati cum doar in fiefuri portocalii-liberalii NU MAI MISCA !- se mobilizeaza asa-zisii aparatori ai democratiei ,”dreapta” fiind o marca confiscata de fesenistii lui Petre Roman si Basescu !

  2. Ii invităm pe toti redusii sa meargă sa voteze in diaspora . Acolo se primeste pentru un vot 30-50 eur, pe cand in tara primiti doar 20 de lei.

  3. Acesti protestatari sunt de fapt cei care nu au votat la Referendum si care nu s-au oripilat de votul de la Paris din 2009.Daca ar fi venit cei din Diaspora sa protesteze La Targu Mures aveau credibilitate dar asa cred ca vor fi acolo cei cu o lalea portocalie intre dinti.Primarul, care are multe initiative, nu putea sa rateze aceasta ocazie pentru ca va da bine (ca vicepresedinte PDL) in noua structura politica(struto-camila) PNL-ul fostilor PD-listi.Desfintarea PNL se face dupa aceasi reteta ca si in cazul PNT-cd, unde primarul a pastorit ani buni Partidul.JENANT.Ce efort pentru acel 0,1% pe care il reprezinta Diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *