Skip to content
Economic Știri

Activele firmelor Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex ar putea fi preluate de către Ade Gas Oil

Consiliul Concurenţei a anunţat, marţi, că analizează preluarea de către Ade Gas Oil a unor active deţinute de firmele Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Ade Gas Oil Company preia unele active deţinute de asociaţii săi, Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex, active aferente activităţii de comercializare en gros de GPL auto, inclusiv salariaţi”, se arată în comunicat.

Ade Gas Oil, care deţine un depozit de gaz natural lichefiat (GPL) pentru autoturisme în Caracal, judeţul Olt, intenţionează să-şi consolideze activităţile de comercializare en gros de GPL auto prin preluarea de la fiecare dintre cei trei asociaţi – Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex – a activelor aferente acestei activităţi.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/199), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei”, se arată în comunicat, anunță news.ro.

Autoritatea a anunţat că va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un ”mediu concurenţial normal” şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *