Activitatea unuia dintre furnizorii Spitalului Fundeni, oprită de ANPC în urma unui control

Spitalului Fundeni
Sursa foto: Facebook

Activitatea unuia dintre furnizorii Institutului Clinic Fundeni din Bucureşti a fost oprită în urma unui control făcut de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), în urma căruia au fost date amenzi de 10.000 de lei. Comisarii au constatat că nu se respecta temperatura de depozitare a alimentelor, erau folosite recipiente neconforme, iar condiţiile de igienă erau improprii. Verificările au fost declanşate după ce un pacient a primit biscuiţi cu viermi.

”În urma unei informaţii apărute în spaţiul public referitoare la neconformităţi ale unor produse alimentare puse la dispoziţie pacienţilor, la Institutului Clinic Fundeni, din Capitală, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a desfăşurat o acţiune de control la operatorul economic SC Hiper Ambrozia SRL, furnizorul acestor produse”, a transmis, vineri, ANPC, într-un comunicat de presă.

Pentru abaterile constatate de comisarii ANPC, în timpul verificărilor, au fost aplicate următoarele sancţiuni: amenzi contravenţionale în valoare de 10.000 de lei, oprirea definitivă de la utilizare/comercializare a produselor alimentare neconforme, oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficienţelor, propunere de închidere a unităţii pentru o perioadă de până la 6 luni.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: