Skip to content
Societate

Actorul Bogdan Stanoevici, în stare gravă din cauza COVID-19

Facebook

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, trece prin clipe grele, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acum, se află internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar starea sa a devenit destul de gravă.

Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum, se afla în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, au declarat surse pentru Gândul.ro.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *