Skip to content
Showbiz

Actorul Idris Elba confirmă că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Featured Video Play Icon

Actorul britanic Idris Elba a anunţat luni pe contul său de Twitter că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi se află în izolare, chiar dacă nu a dezvoltat simptome de coronavirus în acest stadiu, informează AFP.

În această dimineaţă am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Mă simt bine, nu am simptome în acest moment, dar am decis să mă autoizolez după ce am aflat că aş fi putut fi expus virusului„, a scris vedeta.

Rămânţi acasă şi fiţi pragmatici„, a adăugat artistul în vârstă de 47 de ani, fără a specifica în ce ţară se află în prezent, potrivit Agerpres.

Idris Elba a publicat pe lângă mesajul de pe Twitter o înregistrare video în care apare alături de soţia sa, Sabrina Dhowre.

Rezultatele sunt pozitive şi e o porcărie. Sunt bine. Sabrina nu a fost testată şi este în regulă (…) Am fost testat pentru că mi-am dat seama că am fost expus unei persoane care a fost testată pozitiv„, a explicat el insistând asupra necesităţii de a respecta măsurile de igienă şi „distanţarea socială” pentru a stopa epidemia, potrivit Agerpres.

Trebuie să luaţi asta în serios„, a spus actorul care este de asemenea rapper şi DJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *