Skip to content
Showbiz

Actorul indian Irrfan Khan, cunoscut din filme ca „Slumdog Millionaire” şi „Jurassic World”, a murit la vârsta de 53 de ani

twitter

Actorul indian Irrfan Khan, cunoscut din filme ca „Slumdog Millionaire”, „Life of Pi” şi „Jurassic World”, a murit la vârsta de 53 de ani, informează BBC.

Khan, diagnosticat în 2018 cu o tumoare endocrină, a murit într-un spital din Mumbai. El a urmat un tratament şi la Londra, despre care a vorbit într-o scrisoare deschisă publicată la câteva luni după ce a dezvăluit că este bolnav.

Fani şi actori din întreaga lume l-au susţinut, trimiţându-i mesaje de încurajare, iar după anunţul deceseului, numeroşi actori indieni au trimis mesaje de condoleanţe, scrie news.ro. Khan era considerat unul dintre cei mai talentaţi actori indieni. A fost premiat în 2013 cu National Film Award pentru rolul principal din „Paan Singh Tomar”, un film biografic despre un atlet care a devenit infractor. A jucat în mai multe filme de succes de la Bollywood, iar la nivel internaţional s-a remarcat în „The Warrior” (2001), regizat de Asif Kapadia, premiat cu BAFTA.

Între cele mai cunoscut filme în care a jcuat se numără „Slumdog Millionaire” (2008) şi „Life of Pi” (2012), recompensate cu premii Oscar, şi „Jurassic World” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *