Skip to content
Showbiz

Actorul Kristofer Hivju, cunoscut din ”Game Of Thrones”, infectat cu coronavirus

facebook

Vedeta din ”Game Of Thrones” Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Press Association.

Actorul norvegian, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din epopeea fantastică produsă de HBO, a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează. Vedeta a precizat că doar el are „simptome uşoare de răceală”.
Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, şi-a îndemnat fanii să fie „extrem de atenţi” pentru a preveni răspândirea COVID-19, care a produs haos în industria divertismentului. „Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre„, a spus Hivju.
Actorul irlandez Liam Cunningham, o altă vedetă din „Game Of Thrones”, a comentat pe contul său de Instagram: „Fă-te bine repede, prietene!
Hivju nu este singurul actor care a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat că au fost depistaţi cu noul coronavirus săptămâna trecuta, în timp ce actorul Idris Elba a anunţat luni că a contractat acest virus. Hanks şi Wilson au fost externaţi, în timp ce Elba şi-a asigurat fanii că se simte bine , notează Press Association, scrie Hotnews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *