Actorul Tom Wilkinson a încetat din viață. „A murit subit acasă”

Sursa web: Education Web

Actorul britanic Tom Wilkinson, cunoscut pentru rolurile din The Full Monty, Shakespeare In Love sau The Best Exotic Marigold Hotel, a murit la vârsta de 75 de ani. Tom Wilkinson a murit sâmbătă, acasă, alături de soția și familia sa, se arată într-un comunicat citat de BBC.

Decesul său a fost confirmat de agentul său, în numele familiei actorului. „Cu mare tristețe, familia lui Tom Wilkinson anunță că acesta a murit subit acasă, la 30 decembrie. Soția și familia sa au fost alături de el”, se arată în declarație.

„Familia cere intimitate în acest moment”, mai precizează documentul. Actorul a câștigat un premiu Bafta pentru filmul The Full Monty din 1997 și a reluat rolul lui Gerald atunci când o serie de streaming Disney+ a revizitat personajele 26 de ani mai târziu. A primit în total șase nominalizări la Bafta, precum și două nominalizări la Oscar, pentru Michael Clayton și In The Bedroom.

Tom Wilkinson s-a simțit la fel de confortabil în drame de epocă, precum Sense and Sensibility din 1995 și Belle din 2013, precum și în roluri de geniu criminal, în filme precum Rush Hour, alături de Jackie Chan, în 1998, sau RocknRolla al lui Guy Ritchie, în 2008.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: