Skip to content
Politică

Actuala conducere PSD, criticată dur de Codrin Ștefănescu: Am devenit o penibilă anexă a PNL!

" "

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, este foarte critic cu actuala conducere a partidului, considerând că social-democrații nu mai au ”curajul” și ”vigoarea” de altădată.

”În ultima vreme, suntem criticați tocmai de cei care au crezut în noi și ne-au votat! Și au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL și a lui Iohannis”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Social-democratul susține că membrii PSD au devenit ”timizi și speriați să nu ne supărăm șefii din umbră” și că se delimitează de ”toate mesajele din trecut”.

”Numele Dragnea, Codrin, Olguța, Șerban, Pleșoianu, Nicolicea, Iordache etc. sunt interzise de noua conducere a PSD. Partidul este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid. Puciștii de ieri, școliți în tot felul de academii secrete, noii conducători de azi! Sunt demiși, pe bandă rulantă, toți membrii curajoși interziși de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altădată”, mai spune fostul secretar general al PSD.

”Gata! Ajunge!”, scrie Codrin Ștefănescu. ”Parlamentarii, primarii, liderii județeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie să-și recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD ne vor face de ocară! Și nu vom mai ieși printre oameni de rușine! Că am fost lași și i-am trădat! Eu, unul, m-am săturat să fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”. 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *