Skip to content
Politică

Acuzat de Dragnea că bloca avizarea actelor normative, Tudorel Toader a publicat un raport care-l contrazice pe liderul PSD

Stirea Zilei

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, aflat în conflict cu social-democrații care i-au și retras sprijinul politic, a publicat, luni, pe site-ul instituției, un raport privind actele normative avizate de MJ și transmise către inițiatori, în perioada 3 ianuarie 2018 – 15 aprilie 2019.

Potrivit documentului, durata maximă de avizare a celor 1.161 de propuneri legislative trimise de 33 de instituții a fost de aproape patru zile, iar cea minimă de o zi și câteva ore.

Reacția lui Tudorel Toader vine după ce Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Iași, că multe dintre actele normative necesare investițiilor și dezvoltării s-au împotmolit la Ministerul Justiției, unde avizarea documentelor ar fi durat prea mult.

Imediat după această declarație, Tudorel Toader a replicat pe Facebook: ”Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări. MJ nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative. Mulţumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2,5, maxim 3 zile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *