Skip to content
Politică

Acuzație-BOMBĂ de la Bruxelles: În spatele războiului cu Firea, Dragnea și-a aranjat trecerea Legii offshore și alte MIZERII! EXCLUSIV

Cotidianul

Un fost europarlamentar social-democrat susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că, datorită lui Liviu Dragnea, PSD se va transforma, până în 2024,  într-o formațiune total irelevantă pentru politica românească, având în vedere valurile de nemulțumirile pe care le-a stârnit și picajul certificat în toate măsurătorile sociologice.

Este vorba despre Cătălin Ivan, care susține că, în spatele tărăboiului cu Firea, Stănescu și Țuțuianu, Dragnea și-a aranjat trecerea controversatei Legi offshore, dar și impunerea ”altor mizerii”. Vă prezentăm declarațiile europarlamentarului.

Despre ”reformă”, tărăboi de partid și mizerii aranjate subteran

”Constat că m-am transformat într-un fel de Mama Omida a PSD. Ponta, Firea, Năstase, Bădălău și Stănescu au supus, în mod succesiv, ceea ce eu spusesem cu mult înainte, când toți cei amintiți erau în cealaltă tabără și susțineau că eu greșeam. Au ajuns să spună aceleași lucruri ca mine numai în momentul în care au ajuns în partea opusă a baricadei, deși realitățile din PSD erau și sunt de ordinul evidenței. Chiar nu îmi face nici cea mai mică plăcere că am avut dreptate și nici nu mă încălzește faptul că mi se dă acum dreptate, fiindcă menținerea lui Dragnea la putere are consecințe dezastruoase pentru România. Nu există reformatori în PSD, haideți să fim serioși! În timp ce se războia – cu efectele pe care deja le cunoaștem – cu Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu – vă asigur că Liviu Dragnea își aranja intens trecerea Legii offshore și a altor mizerii care vor pune definitiv România pe butuci. L-au învățat consultanții israelieni, dar și câțiva dintre cei mioritici! De-a lungul timpului, au existat unele momente favorabile pentru o reformă a partidului, dar toate au fost ratate în mod premeditat.

Predicție întunecată pentru PSD-iști

Luând în considerare toate nenorocirile pe care le-a girat, de-a lungul ultimilor doi ani, la porunca lui Liviu Dragnea, PSD va deveni istorie foarte curând! Partidul nu mai deține mecanismele necesare oricărei tentative de reformă. După epurările operate de Dragnea, forurile de conducere ale partidului dau pe afară la propriu de personaje dispuse să facă absolut orice pentru a rămâne la acea masă. Sunt ferm convins că, până în 2024, nu vom mai vorbi despre PSD ca despre un partid important în politica românească. Prăbușirea PSD este ireversibilă – niciodată în istorie adversarii PSD nu au fost mai numeroși și mai coagulați ca în prezent, ceea ce explică picajul certificat de toate sondajele de opinie.

Calamitatea umblătoare Viorica Dăncilă

În octombrie, plenul Parlamentului European va lua în discuție barbariile premeditate și săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei. Este evident pentru întreaga Uniune Europeană că ce s-a întâmplat pe 10 august a fost un atac premeditat la adresa democrației și a statului de drept. Este extrem de rușinos că în România a avut loc așa ceva! Dacă Dragnea o va trimite în plenul Parlamentului European pe Viorica Dăncilă, dezastrul va fi total. Măcar să trimită pe cineva care știe să mimeze decența și – foarte important! –, să articuleze cuvintele. Dăncilă este o calamitate umblătoare care ne face de râsul întregii lumi civilizate!”, a declarat Cătălin Ivan, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *