Skip to content
Politică

Acuzație EXPLOZIVĂ de la Bruxelles: cum vrea Dragnea să scape de PUȘCĂRIE! EXCLUSIV

Un cunoscut europarlamentar declanșează, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un atac nimicitor la adresa lui Liviu Dragnea, catalogat drept”personaj corupt, disperat și primitiv mental”care este în stare să sacrifice toate interesele României, în plin an Centenar, doar pentru a scăpa de o condamnare definitivă la pușcărie.

Este vorba despre Cătălin Ivan (fost PSD-ist și vechi contestatar al lui Liviu Dragnea), ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

Consecințele

”În condițiile în care Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu vor nesocoti de o manieră evidentă recomandările Comisiei de la Veneția – fiindcă, e cert: concluziile punctului de vedere preliminar se vor păstra și în forma finală a raportului, altminteri nu ar fi fost date publicității –, România riscă totul! Recomandările Comisiei de la Veneția – for alcătuit din experți internaționali în drept constituțional – întăresc de o manieră categorică toate celelalte semnale de alarmă transmise de Bruxelles, de cele mai importante cancelarii ale Uniunii Europene și de Departamentul de Stat al SUA. Aceste recomandări stau la bazele oricărui stat de drept și a oricărei democrații constituționale din spațiul Uniunii Europene.

Portretul lui Dragnea: ”corupt, disperat și primitiv mental”

România a fost adusă în această situație ingrată și rușinoasă de Liviu Dragnea, care este în stare să sacrifice interesele externe ale României doar pentru a scăpa el de pușcărie. În acest sens, a capturat PSD, Guvernul, Parlamentul și diverse alte instituții esențiale ale statului. Nu există nimic ce Liviu Dragnea nu ar sacrifica pentru a scăpa de pușcărie, iar acesta este adevăratul nostru mare ghinion: că un personaj în halul ăsta de corupt, de disperat și de primitiv mental a ajuns să facă legi pentru el și pentru penalii lui. Consider că și președintele Klaus Iohannis este complice la ce se întâmplă, întrucât lipsa sa de reacție în diverse situații a sporit, treptat dar sigur, puterea abuzivă exercitată de infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea”, a declarat Cătălin Ivan.

Despre istețimea Vioricăi Dăncilă

Întrebat dacă, în opinia sa, există posibilitatea ruperii coaliției de guvernare PSD-ALDE, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, având în vedere tensiunile existente între Dragnea și Tăriceanu, europarlamentarul nu a fost deloc optimist. ”Interesul conjunctural primează.Liviu Dragnea are încă multe lucruri de oferit la schimb pentru a se menține în vârful unei coaliții și pentru a-și păstra o majoritate parlamentară mai mult decât confortabilă. O dovadă în acest sens este că Dragnea este în stare să ofere orice UDMR pentru a-i fi susținute modificările legilor Justiției și a Codurilor penale. Cât despre Guvern, acesta se află, în integralitate, în buzunarul șefului PSD. Știm cu toții că Viorica Dăncilă nu este capabilă să judece cu capul ei și face orice îi poruncește infractorul DragneaO cunosc de nu mai puțin de nouă ani și știu foarte bine ce-i poate pielea, fiindcă de cap nici nu poate fi vorba!”, a declarat Cătălin Ivan, în exclusivitate pentruPSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *