Skip to content
Politică

Acuzații ACL la adresa PSD pe ultima sută de metri

Prin intermediul unui comunicat de presă, ACL transmite că primește semnale extrem de îngrijorătoare cu privire la strategia PSD de a bloca și pe 16 noiembrie procesul de vot în Diaspora, „prin decizia ca propriii reprezentanţi, ca și reprezentanți ai altor partide partenere, să absenteze din secțiile de votare la turul al doilea al prezidenţialelor”.

„Alianța Creștin-Liberală primește semnale extrem de îngrijorătoare cu privire la strategia PSD de a bloca și pe 16 noiembrie procesul de vot în Diaspora, prin decizia ca propriii reprezentanţi, ca și reprezentanți ai altor partide partenere, să absenteze din secțiile de votare la turul al doilea al prezidenţialelor”, potrivit comunicatului.

ACL mai afirmă că cere PSD „să renunțe la strategia continuă de sabotare a alegerilor și să-și trimită oamenii în secții”.

„Prin absența unor reprezentanți ai partidelor în secțiile de votare din Diaspora se îngreunează foarte mult procesul de vot, care și așa în străinătate s-a dovedit că a decurs cu mare dificultate și pe 2 noiembrie. Fiecare reprezentant gestionează câte o ștampilă de vot și un tabel pe care sunt completate datele celor care votează, înainte de a primi buletinul de vot. Astfel, absența unuia sau mai multor reprezentanți nu face decât să îngreuneze în mod deliberat procesul de votare.
Cerem PSD să renunțe la strategia continuă de sabotare a alegerilor și să-și trimită oamenii în secții și facem un apel la toate partidele care au reprezentanți să nu devină parte a acestei strategii. Votul nu este o lozincă, ci este un drept care trebuie apărat și respectat” se arată în comunicatul menționat.

2 comentarii la “Acuzații ACL la adresa PSD pe ultima sută de metri

  1. Câtă nesimțire la Blaga și ai lui! După ce la primul tur de scrutin și-au retras oamenii din 132 de secții de votare din cele 294, doar ca să creeze probleme, acum vin cu circul ăsta de apărători! Hoții strigă hoții, nu e o lozincă. este modus videndi la PDL-ul sub acoperire.
    Domnule Blaga, ar trebui să știi că voturile se câștigă la urne, nu în stradă. De două săptămâni lucrați pe un scenariu, pas cu pas ( SIC!) ca să puteți striga ” fraudă”, pentru că știți sigur că pierdeți, că ați pariat pe ul cal mort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *