Skip to content
Politică

Acuzații de șantaj după migrația unui liberal în barca puterii

" "

Liberalii strigă „șantaj”, după ce primarul unui oraș a ales să treacă în barca puterii.

Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, a ales să treacă de la PNL la PSD, motiv pentru care Ciprian Dobre, liderul PNL Mureș, spune că nu este vorba despre o alegere personală, ci despre șantaj.

" "
" "

Primarul oraşului Luduş a declarat, luni, că a depus adeziunea la PSD deoarece de doi ani nu a obţinut finanţare pentru niciun proiect important, iar acum are „încredere în dezvoltarea oraşului”.

„Motivaţia e legată de încrederea în dezvoltarea oraşului, că voi putea obţine proiecte pentru oraş din noua linie pe care o urmez. Am avut o cerere de ajutor financiar pentru că urma să intrăm în arierate în această lună, am ajuns în imposibilitate de plată, care a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării. Dar nu de asta am intrat în PSD. Motivul principal e că de doi ani n-am obţinut niciun proiect important şi din alt partid am încredere că voi putea obţine mai multe pentru oraş, din poziţia respectivă”, a spus Moldovan, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre,  a declarat că Moldovan a fost şantajat pentru a trece la PSD.

„El a venit şi mi-a spus că a semnat în această perioadă de transferuri politice, respectiv traseism politic, a semnat să treacă, a optat să treacă la PSD, la partidul lui Ponta. A spus că dacă nu trece la PSD nu va primi bani pentru proiectele oraşului, deci a fost clar condiţionat, aş putea spune şantajat. Deja au şi tocmit preţul pentru care dumnealui să treacă la PSD, e undeva la două-trei milioane de lei”, a spus Dobre.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *