Skip to content
Politică

Acuzații devastatoare la adresa șefului SPP, Lucian Pahontu

Acuzații devastatoare planează la adresa șefului Serviciului de Protectie si Paza (SPP), Lucian Pahontu.

Astfel, Antena 3 a prezentat, miercuri seara, in emisiunea Sinteza Zilei, un interviu cu un presupus ofiter din cadrul SPP, care il acuza pe seful SPP, Lucian Pahontu, ca a impuscat mortal un om in timpul unei partide de vanatoare.

Potrivit Antena 3, un suburdonat marturiseste cum Pahontu a participat la o partida de vanatoare in ianuarie 2012, in urma careia un om a murit impuscat in cap, si cum ancheta l-a ocolit pana acum pe Pahontu, desi este principalul suspect. Angajatul SPP da de inteles ca i s-a cerut sa prezinte procurorilor o varianta care il protejeaza pe Pahontu si ascunde adevarul.

Angajatul SPP mai spune ca a ajuns sa se teama pentru viata sa si ca a decis sa spuna adevarul si a trimis informari pana la cel mai inalt nivel din stat, cerand ca evidentele acestui caz sa fie analizate in mod corect.

„Ancheta l-a ocolit pe Pahontu, mai ales ca unii dintre participanti erau prieteni ai sefului SPP. Dar sunt zeci de oameni care stiu adevarul. Plus ca expertizele balistice arata foarte clar zona din care s-a tras, distanta si calibrul armei folosite. Martorul nostru a fost printre cei verificati. Analizele au stabilit ca nu avea praf de pusca pe haine. Traieste de ani buni cu greutatea mortii unui prieten pe constiinta, acoperindu-l pe seful sau din SPP”, potrivit Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *