Skip to content
" "
Politică

Acuzații dure de la Bruxelles: parlamentarii Opoziției au votat, din nou, împotriva României

Vineri în Parlamentul European s-a votat împotriva dublului standard în ceea ce privește alimentele. Legea a trecut, iar dublul standard nu va mai fi aplicat pe acest sector în Uniunea Europenă.

Printre parlamentarii care au votat împotrivă acestei inițiative se numări membrii PNL: Marinescu, Mureșean, Stolojan, Țurcan, Vălean, dar și Daciana Sârbu de la Pro România.

Printr-o intervenție telefonică la Antena 3, Dan Nica le-a cerut acestora să își prezinte scuzele în fața românilor. Pentru că ei au votat împotriva alimenterlor sănătoase pentru români.

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă votul împotrivă dat de liberali în ultima sesiune plenară din legislatura 2014-2019 a Parlamentului European pe raportul ”O mai bună aplicare și modernizare a normelor UE privind protecția consumatorilor”, subliniind că aceasta este o nouă dovadă că PNL luptă împotriva României la Bruxelles.

Este inadmisibil ca în țară să spui că lupți pentru români, dar în Parlamentul European să votezi împotriva raportului care sancționează această practică a dublului standard în privința alimentelor de pe piața UE! Și mai șocant este că dacă privim lista de vot, liberalii sunt printre singurii europarlamentari care au votat împotrivă.”  – a declarat europarlamentarul PSD

Acțiunea PNL este una cât se poate de condamnabilă, deoarece aceasta poate afecta direct viața românilor. După ce au cerut pedepsirea României în Parlamentul European, acum liberalii vin cu lovitura de grație și votează fără nicio remușcare împotriva românilor și în favoarea companiilor care comercializează alimente de calitate mai slabă în țările din Estul Europei. Prin acest vot, PNL demonstrează că dublul standard este ceea ce definește întreaga sa politică atât în țară cât și la nivel european.

Când vorbim de siguranța alimentară, de lucruri care afectează drastic și imediat România este inacceptabil ca trimișii românilor la Bruxelles să nu reacționeze și să foteze împotriva intereselor naționale.

Să trecem peste sloganurile de campanie, peste demagogia ieftină din discursurile politicienilor și să judecăm la rece faptele. PNL preferă să sprijine politica PPE în detrimentul unei politici benefice pentru România, pun interesele de grup înaintea intereselor românilor.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *