Skip to content
Politică

Acuzații EXPLOZIVE: cum îl SPALĂ Jandarmeria pe Dragnea! DIVERSIUNEA loviturii de stat EXCLUSIV

Aktual24

Un cunoscut scriitor și politolog dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, care este adevărata motivație a puțin spus scandaloasei plângeri emise de Jandarmeria Română, potrivit căreia mitingul din 10 august ar fi reprezentat… o tentativă violentă de lovitură de stat.

Este vorba despre istoricul Stelian Tănase, ale cărui declarații vi le prezentăm în continuare.

”O minciună abjectă”

”Plângerea Jandarmeriei este de un ridicol absolut! Doar Guvernul poate fi victima unei tentative de lovitură de stat, nu Jandarmeria! Dar… despre ce tentativă de lovitură de stat vorbesc aceste slugi ale dublului condamnat Liviu Dragnea?! Este o minciună să spui că pe 10 august, în Piața Victoriei, ar fi avut loc așa ceva. Realitatea este diametral opusă. Răspunzând unor ordine politice, jandarmii au gazat în masă peste 100.000 de manifastanți pașnici, printre care femei, bătrâni și mulți, mulți copii, au călcat în picioare alte sute, au izbit cu pulanele și au umilit numeoroși români care protestau împotriva abuzurilor PSD-ALDE.

Miza Jandarmeriei

Ce se ascunde în spatele acestei manevre penibile? În realitate, Jandarmeria vrea să-l ‹acrediteze› pe Liviu Dragnea, care a declarat în urmă cu câteva zile, la o televiziune de casă, că pe 10 august ar fi avut loc o tentativă de lovitură de stat comandată din exteriorul țării și că de această operațiune s-ar fi ocupat o grupare paramilitară. Vă dați seama câte minciuni, câte tâmpenii scornește ăsta ca să mușamalizeze barbariile săvârșite în 10 august? Jandarmeria vine cu această plângere puțin spus halucinantă tocmai pentru a confirma spusele lui Liviu Dragnea, care – după ce s-a făcut de râsul lumii mințind că era să fie asasinat, pe când servea masa cu iubita, într-un restaurant gălăgios, de un killer bine făcut, care i-ar fi azvârlit o privire lungă – nu mai are pic de credibilitate în România, și cu atât mai puțin în exteriorul țării. Fiindcă pe Dragnea nu-l mai crede nimeni, Carmen Dan a ordonat Jandarmeriei să îngenuncheze din nou și să facă această plângere puțin spus caraghioasă, dar de o obrăznicie strigătoare la cer. În paralel, întreaga propagandă mediatică a PSD lansează manipulări pentru a șterge urmele implicării partidului – de fapt, urmele implicării lui Dragnea. Dar și a d-nei Carmen Dan, care a fost implicată până peste cap în violenta reprimare a mitingului din 10 august.

Uragan în PSD. Cele două crize

Eu nu cred că aceste manipulări ordinare nu își vor atinge ținta ultimă și am convingerea că responsabilii pentru măcelul premeditat din 10 august – atât politicienii care au ordonat violențele, cât și capii Jandarmeriei Române care le-au pus în practică, laolaltă cu jandarmii care au gazat, au lovit și au călcat în picioare oameni – vor fi identificați și vor primi condamnările pe care le merită cu vârf și îndesat. Adevărul este că PSD nu a mai fost niciodată, în ultimii ani, într-o situație atât de critică. Criza cauzată de barbariile comise în 10 august s-a suprapus peste criza internă cauzată de grupările care solicită retragerea lui Liviu Dragnea”, a declarat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *