Skip to content
București

Acuzații grave de ucidere din culpă la un spital din Capitală

jurnalulnational.ro

Acuzații grave la un spital din Capitală!

Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenţă  pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală, care a fost pus sub învinuire pentru ucidere din culpă. Ancheta are legătură cu moartea suspectă a unui copil de 6 luni. Părinţii acuză că bebeluşul s-a infectat cu o bacterie periculoasă, după o operaţie la uretră, potrivit România TV.

Doi părinţi au sesizat autorităţile în decembrie 2015, pentru că bebeluşul lor de 6 luni, Marius Nicolae Sima, a murit din cauza unei septicemii, după ce s-a infectat cu o bacterie periculoasă, luată în urma unei intervenţii chirurgicale la uretră.

Operaţia a decurs normal, iar băieţelul a fost trimis acasă. Numai că, odată externat, copilul a început să se simtă foarte rău, aşa că părinţii s-au întors cu el la spital. Acolo însă, aceştia susţin că au aşteptat 7 ore până când un medic şi-a făcut apariţia. Bebeluşul a fost din nou trimis acasă, iar starea i s-a agravat aşa de tare, încât n-a mai putut fi salvat.

Atunci, conducerea spitalului a refuzat să comenteze aceste acuzaţii. Acum, procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *