Skip to content
Societate

Acuzații grave la adresa directorului Casei Naţionale de Pensii. Daniel Baciu este acuzat de agresiune fizică de o angajată

Universul.net

Cât a fost director la Casa de Pensii Dolj, Daniel Baciu a fost unul dintre cei mai mari prigonitori ai angajaților care s-au revendicat ca fiind susținători ai social-democraților sau ai liberalilor doljeni.

Cu toate acestea, Daniel Baciu a rămas în sistem, ca sef al Serviciului Stabiliri Pensii. Se pare că acesta și-a plătit cotizația către liberali, cu care se știa de pe vremea când Daniel Baciu activase la PNL. Surse susțin că serviciile au fost reținute în a-i elibera certificat Orniss lui Baciu, din această cauză fiindu-i eliberat cu greu. Aceleași surse spun că Violeta Alexandru a fost cea care l-a „uns” pe Daniel Baciu în fruntea Casei Naţionale de Pensii. Carmen Udrica, angajată a Casei de Pensii Dolj, îl acuză pe Daniel Baciu de agresiune fizică. Femeia fost internată în spital, iar în prezent este în concediu medical.

Conform informațiilor obținute de oltenianews.ro, săptămâna viitoare va avea loc o comisie de disciplină, în care se va decide care vor fi măsurile luate împotriva lui Daniel Baciu. Daniela Licu, actualul director al Casei de Pensii Dolj, a declarat că a auzit despre acest caz, dar că totul este la nivel de discuție.

 

1 comentariu la “Acuzații grave la adresa directorului Casei Naţionale de Pensii. Daniel Baciu este acuzat de agresiune fizică de o angajată

  1. Domnule Baciu. Am rugămintea să începeți să-mi trimiteți și mie pensia. Aștept deja de la 01.01.2021.Nu credeți că ar fi timpul? Nu as vrea sa ajungem în fața unei curți de judecată. Dosarul se afla la Tg. Mureș și este gata rezolvat. Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *