Skip to content
Politică

Acuzații grave. Poșta Română, folosită în campanie de PSD

ACL sustine ca PSD transmite pensionarilor, prin intermediul Postei Romane, pliante care fac parte dintr-o campanie impotriva lui Klaus Iohannis si in care se precizeaza, in mod fals, ca acesta „va gira taieri de pensii si salarii”, solicitand publicarea contractului incheiat de PSD.

„Campania electorala a lui Victor Ponta se bazeaza din ce in ce mai mult pe dezinformare si inselarea alegatorilor. Victor Ponta si portavocile sale mint cu nerusinare incercand sa-i sperie pe oameni ca, odata ajuns presedinte, Klaus Iohannis va gira taieri de pensii si salarii. Este extrem de grav ca PSD se foloseste de o institutie de stat, Posta Romana, ai carei angajati sunt obligati ca, odata cu pensia, sa le distribuie persoanelor varstnice si pliante cu aceste informatii false”, se arata intr-un comunicat al purtătorului de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu.

„Cerem PSD sa faca public contractul incheiat cu Posta Romana pentru a distribui aceste materiale de propaganda. Vrem sa urmarim, de asemenea, in ce masura aceste sume se regasesc in documentele oficiale referitoare la bugetul de campanie. Teama PSD si a lui Victor Ponta de a pierde alegerile ii determine sa angreneze in lupta impotriva candidatului ACL institutii ale statului. Astfel, numeroase primarii din tara sunt obligate sa distribuie aceste pliante mincinoase, cu scopul de a-i speria pe oameni”, se mai precieaza in comunicat.

Gorghiu sustine ca „programul prezidentiabilului ACL nu contine nicio referire la scaderi de venituri pentru romani”.

„Mai mult decat atat, Klaus Iohannis a declarat public ca, in calitate de presedinte, nu va promulga nicio lege prin care se taie salarii sau pensii. Obiectivul declarat al prezidentiabilului ACL este, dimpotriva, marirea veniturilor romanilor, ca urmare a performantelor economice care vor aparea prin impunerea unor politici liberale”, mai sustine ACL.

6 comentarii la “Acuzații grave. Poșta Română, folosită în campanie de PSD

 1. Ce acuzatii grave?
  Posta romana are un contract cu psd asa cum a vut in trecut si cu alte partide sau firme de a distribui flyere.
  Sunt contracte legale.

  1. Dvs/ de ce nu faceti un contract cu Posta Romana sa va distribuie materiale publicitare?
   Nu puteti pentru ca primiti bani pentru a posta mizerii pe net si asta a stiti chiar contravine legii.

 2. asa e posta romana e cu psd in fiecare an primesc felicitari de la marean vanghelie care a fost sau e in psd mai baga un concert cu tigani in parcul sebastian si gata campania

  1. Ana, Sanda si Camelia postace platite tin sa va anunt ca in Bucresti este plin de hartiute cu Johannis.
   La cate datorii au cei de la pnl de unde banii pentru atatea hartiute?
   Voi va primiti banii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *