Skip to content
Politică

Acuzații incredibile: Diaconescu a ajuns la pușcărie pentru că nu a vrut să facă alianța cu UNPR!

libertatea.ro
" "

Radu Popa, un apropiat al omului de afaceri Dan Diaconescu, joi, în emisiunea „Esențial” de la postul de televiziune Antena 3, a confirmat întâlnirea dintre Gabriel Oprea și fostul patron OTV.

Mai mult, Popa a ținut să precizeze că ”au fost mai multe momente în care Dan Diaconescu a fost forțat să intre în UNPR”.

" "
" "

„Au fost mai multe momente în care Dan Diaconescu a fost forțat să intre în UNPR, de fiecare dată, pentru că mi-a spus asta, ne spunea să nu-l lăsăm să facă greșeala asta pentru că ne va fi fatala nouă ca partid. Eu cred sincer că Diaconescu a ajuns la pușcărie pentru că nu a vrut să facă alianța cu UNPR și pentru că nu a vrut să intre în UNPR. Acea întâlnire de la Ministerul Apărării a avut loc. Am vorbit în această dimineață cu el și mi-a spus că am fost invitat de dumneavoastră și mi-a spus să mă duc să vorbesc. Eu am văzut oameni trimiși de Gabriel Oprea la Dan Diaconescu, cu presiuni din ce în ce mai mari, din ce în ce mai agresive pentru ca el să intre în UNPR și la unele am participat direct”, a declarat Popa în emisiunea „Esențial”, potrivit Antena3.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *