Acuzații ULUITOARE ale unui lider PSD împotriva lui Băsescu. Când și de ce trebuie suspendat

Suspendarea lui Traian Băsescu și modul de a face politică a șefului statului sunt subiecte pe care unul din liderii PSD le explică tranșant și într-o notă extrem de dură.

Mădălin Voicu, deputat PSD, a lansat sâmbătă o serie de acuzații fără precedent împotriva lui Traian Băsescu, precizând că suspendarea este extrem de necesară și că trebuie făcută.

”Băsescu este un aventurier. Eu am propus suspendarea lui pentru măgăriile făcute împotriva acestei țări și împotriva acestei populații. Românii sunt trădători și lași, chiar și când este vorba de cauza lor. În loc să lupte pentru o cauza, românii s-au gândit cum să își apere pielea.

Băsescu se bazează doar pe o smecherie de prost gust. E un derbedeu, o persoană pentru care grandomania și megalomania au pus amprenta pe cei 10 ani de președinte.

Suspendarea ar trebui să survină într-un moment în care legea referendumului intră în vigoare. Și il suspenzi pe data de 16-17-18 decembrie, doar așa ca să îți bați joc de el. Eu așa aș face. Îl suspend pe data de 18 decembrie ca să nu mai stea până pe 22 decembrie. Așa îi trebuie”, a precizat Mădălin Voicu.

Cu privire la promisiunea lui Traian Băsescu de a deconspira pe unul dintre prezidențiabili, pe care îl acuză că ar fi fost sau încă este ofițer al serviciilor secrete, deputatul PSD a răspuns tranșant: ”Dacă e secret, cum să scrii în CV? Este o aberație care frizează demența. Este un studiu pentru un pshihiatru.  De aceea legile sunt secrete și speciale, ca să rămână așa. A făcut declarația cu ofițer acoperit pentru că este tralala”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: