Skip to content
Politică

ACUZAȚIILE unui fost ministru PSD: Dragnea și CLANUL Teleorman au capturat România! EXCLUSIV INTERVIU

Un fost ministru al PSD susține, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru PSnews.ro, că România este capturată de ”clanul din Teleorman” condus și păpușat de Liviu Dragnea.

Este vorba despre deputatul Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu-Tudose și fost purtător de cuvânt al PSD Constanța –, actualmente înregimentat în Pro România, grupare coordonată de Victor Ponta și Daniel Constantin. Vă prezentăm pasajele în care Dobre a tratat această problemă.

Reporter: Mai este PSD un partid democratic, european, având în vedere gravele acuzații care planează, după violențele din 10 august și nu numai, asupra lui Liviu Dragnea și a apropiaților săi?

Mircea-Titus Dobre: PSD nu mai există ca un partid de sine stătător. PSD este partidul lui Liviu Dragnea luat pe persoană fizică! Dragnea nu știe ce este aia democrație! În realitate, Dragnea și acoliții săi foști PDL-iști și foști PRM-iști au capturat partidul și îl conduc autoritar spre un dezastru iminent, în funcție de interesele lor personale. Dragnea și ai lui decid tot ce se întâmplă și refuză să se consulte cu alți lideri care nu fac parte din gașca de la Teleorman. L-am văzut recent pe Dragnea, în studioul unei televiziuni, unde își dădea cu părerea despre secretarii de stat din Teleorman. Păi, secretarii de stat sunt marea problemă, când întreaga Românie este condusă de clanul Dragnea din Teleorman?! Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și ministrul Internelor, Carmen Dan sunt vârfurile cartelului din Teleorman. Din nefericire, ei decid, în principal, ce se întâmplă cu țara asta. Dragnea a capturat partidul, Parlamentul și Guvernul – asta-i cruda realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *